Últimes notícies:

Fomentar l’ús de l’oli DOP Siurana entre els futurs cuiners i restauradors

El consell regulador ha celebrat la 6a edició de la Beca DOP Siurana on els alumnes de les escoles d’hostaleria de Catalunya presenten les seves creacions culinàries basades en l’oli d’aquest territori

Còctels, escumes o conserves, creacions culinàries innovadores amb l’oli d’oliva verge extra de la DOP Siurana com a protagonista. Són algunes de les 5 propostes finalistes que s’han presentat en la 6a edició de la Beca DOP Siurana, que organitza aquest consell regulador, tot plegat amb l’objectiu que els futurs professionals de l’hostaleria i la restauració tinguin una sensibilitat especial amb l’oli d’oliva verge extra de la DOP Siurana.

Els diferents alumnes han presentat els seus projectes davant del jurat i han mostrat les seves creacions, però només una d’elles ha estat la recepta guanyadora. Entre els aspectes que es valoren destaca la presència i tractament de l’OOVE DOP Siurana al projecte, la creativitat i la innovació de la recepta això com la presentació del projecte davant del jurat.

El Premi consisteix en un xec de 1.000 euros, un lot de 15 litres d’oli d’oliva verge extra de la DOP Siurana i l’oportunitat de participar en un tast Panell de Tast d’Olis Verges de Catalunya. En total s’han presentat en aquesta edició 11 projectes de diverses escoles d’hostaleria de Catalunya i els 5 finalistes també s’han emportat un lot amb oli d’oliva extra verge de la DOP Siurana.

AGENDA

7 de Juny

RELACIONATS